Sesongen 2015


Artikler med bilder fra sesongen 2015. Trykk på bildene for å komme til artiklene fra den gamle siden.

FIS World Cup Cross Country Östersund 15februar Damer 10km


 

1

Mitt første bidrag fra skirenn, tok turen til Östersund søndag 15februar for å sjekke ut Östersund skidstadion og FIS World Cup Cross Country Östersund 2015.

Først ut var damene med 10km fristil. 70 damer fra forskjellige land deltok her, Gullet gikk til svenske Charlotte Kalla, etterfulgt av sølv til Marit Bjørgen å tredjeplassen til Therese Johaug.

FIS World Cup Cross Country Östersund 15februar Menn 15km


2

Mitt første bidrag fra skirenn, tok turen til Östersund søndag 15februar for å sjekke ut Östersund skidstadion og FIS World Cup Cross Country Östersund 2015.

Herrer 15km fristil var det over 90 deltagere, Norske Finn Hågen Krogh gikk inn til en førsteplass, med franskmannen Maurice Manificat på andreplass, og svensken Marcus Hellner på tredjeplass.

EM Snowcross Granåsen Trondheim


3

MK Trondhjem Racing sto for EM Snowcross på Granåsen skianlegg i Trondheim 21februar. Mange norske, + landene Russland, Finland og Estonia var representert her. Og en fører fra Sverige deltok. Flott vær, og en flott bane de hadde laget. Ble desverre få bilder, neste gang får en være tidligere ute og kanskje høre med de om bedre plasser for å ta mer bilder.

Statoil Norgescup Meråker 2015 7mars


4

IL Varden Meråker arrangerte Statoil Norgescup helgen 7-8mars, her er bilder fra lørdag 7mars. Dagen begynte greit, med flott vær, men på slutten ble det ille, vind å mye nedbør. IL Varden’s Marthe Kristoffersen gikk inn til seier på lørdagens sprint, i herreklassen gikk seieren til Spydeberg IL’s Sindre Odberg Palm. Desverre ble det for mye nedbør på slutten, at vi dro. Hadde man tatt bilder, hadde de uansett ikke blitt bra på slutten der.

Cars & Coffe Lade Trondheim 19april


5

Årets første Cars & Coffe for min del, idag gikk turen til Lade i Trondheim, å slik som sist, så ble plassen oppfylt med biler i alle fasonger og typer. også heldig med været, etter en april måned med mye drittvær. Var der ikke så alt for lenge, men endel fikk jeg iallefall med meg. Det blir garantert flere turer hit iløpet av året.

Vårslepp 2015 Grong 26april


6

Namsen Amcar & Veteran arrangerte for 2andre året Vårslepp i Grong sentrum, værmeldinga var ikke særlig bra dagene før treffet, men det snudde fort på lørdag morgen, da skinte nemlig sola. Men kanskje skremte værmeldingen folket, ettersom det var mindre folk nå enn sist, når skal egentlig våren komme? Men uansett, det var mye flott av det som dukket opp.

Gaula Amcar's Vårmønstring Melhus 1mai


7

Tid for Vårmønstring på Melhustorget igjen, i regi av Gaula Amcar. Denne gang bedre vær, å helt sykt mye bil på plass. Her var det virkelig mye lekkert å se på. Nytt for året, var at også ikke amcar kom inn her. Knall bra treff nok engang, å turen går også neste år hit.

ACCTrondheim's Vårmønstring City Syd 3mai


8

Værmeldinga meldte bra dagene før ACCTrondheim’s Vårmønstring, men det ble heller endel skiftende vær. Men heldigvis snudde dette litt utpå dagen, oppmøtet ble stort, plassen ble raskt fyllt. Her var også de med ikkeamcar velkomne, å fikk egen plass å stå på. Ellers mye artige konkurranser/oppvisninger å se, som f.eks strongmen som trekker en 8-9tonner Peterbilt, Håndbakkonkurranse med mere. Et bra treff som dere ser på bildene her.

Motorama Fosen 2015 Fosenhallen 9-10mai


9

American Car Club of Fosen arrangerte Motorama Fosen i Fosenhallen etter et opphold siden 2012, jeg var her sist i 2011. Over 150 kjøretøy var utstilt inne i hallen, alt fra mopeder til lastebil. var der selv under jobb, i GT bilprodukter sin stand, men fikk tatt litt bilder innimellom. Så stor takk til ACCFosen for dette flotte arrangement, å bare å glede seg til neste gang dette blir.

Vårmønstring Rinnleiret 14mai


10

Det sure været stoppet ikke oppmøtet på Street & Cruising Levanger’s Vårmønstring Rinnleiret 14mai, over 90 biler og mc dukket opp, å noe for alle og enhver å se her. Her er iallefall en del av kjøretøyene som var der.

Hellcruisers Vårmønstring 14mai


11

Kom litt i seneste laget til årets utgave av Hellcruisers Vårmønstring, grunnet annet arrangement samme dag. Mange hadde dratt før vi kom, men noe var det da igjen å.

Early Summer Meet 2015 24mai


12

Det ble også iår treff i regi av Amcar Verdal i pinsehelgen, været visste seg ikke fra sin beste side akkurat fredag å lørdag, men heldigvis snudde dette til søndag til utstillingsdagen, da ble det vindstille og solglimt. Masse flott amerikansk, italiensk og europeiske kjøretøy var samlet her. Her er det bilder fra kun søndag, men det skjer noe hele helga når disse gutta arrangerer treff.

Motormässan Östersund 30mai 2015


13

39ende opplag av Motormässan Östersund gikk iår av stabelen helgen 30-31mai. Vi var der lørdag 30mai, og Marie Eriksson leverer nok en gang en meget bra messe med alt mulig slags typer kjøretøy. Iår var det også mere biler fra Norge med. Nå er messa over, og neste år er det tid for 40års jubileum? Vi gleder oss til neste år.

Right On Bil & Mc mønstring City Syd 14juni 2015


14

Også iår ble det typisk ustabilt trøndervær under Right On bil & mc mønstring på City Syd Tiller, Trondheim. Været var meldt bedre, men var surt og kaldt, med noen solglimt var det innimellom. Her var det masse å se på, av Amerikanere, Europeere, Japser, Italienere og Mc ++. Ronnie Krabberød står for bladet Right On, og arrangerer disse treffa. Sjekk ut Right On bladet i din nærmeste butikk, anbefales.

Frostatreffet for Amcar & Veterankjøretøy 21juni 2015


15

Morten Busklein arrangerte for 7gang treff på Orsand Camping på Frosta. De hadde tidligere ikke hatt så mye oppmøte som det ble iår, noe som merktes på plassen, som var helt oppfyllt til randen. Her var det mye lekkert i både Amcar og Veteran. For å ikke snakke om årets varmeste dag hittil?

Cars & Coffe Lade Trondheim 21juni 2015


16

Cars & Coffe Asker og Bærum mente de skulle få til Norges største Cars & Coffe treff på søndag 21juni, selvfølgelig måtte Bjarne Reistad & Co følge på, å fikset rekordpåmelding, å ikke nok med det, rekordoppmøte ble det også. Helt rått at det går an å samle så mye bil, i alle sjangre (europeere, japser, amerikanere, italienere++) på så kort varsel som det var her. Ikke alle bilene er med her, men vi dukker opp på senere Cars & Coffe treff også.

Gauldal Gatebilklubb's Sommertreff 2015 27juni


17

Da var det tid for det årlige Sommertreffet til Gauldal Gatebilklubb på Overaae Støren. Et knallbra treff nok engang fra deres side, masse biler i stance utførende, amcar’s og veteraner var på plass. Emma kjørte også bilstereokonkurranse, og noen stands fantes der. Har du enda ikke deltatt på dette treffet, så får du sørge for å være på plass neste år å sjekke ut dette. Her finnes det både utstilling, db måling av stereo, stands, og en burnering på baksiden der du kan burne lovlig.

Cars & Coffe Levanger 2juli 2015


18

Etter årets hittils varmeste dager, ble det arrangert Cars & Coffe treff på parkeringsplassen til Magneten kjøpesenter på Levanger, dette på en torsdagskveld like etter stengetid.

Plassen ble ganske fort fyllt opp med bil og mc.

Å på Cars & Coffe treff, er det bestandig noe for alle og enhver.

4th of July, Hommelvik 4juli 2015


19

4th of july, Amerikanernes nasjonal dag, feires selvsagt også i Norge med cruising rundt om i hele landet.

Vi drar til Hommelvik hvert år, der det bestandig er fullpakket med både biler, og folk i gatene.

Iår kom dette på en lørdag, nok engang heldig med været, som gjorde det til en flott kveld, selv om det kanskje var litt mindre bil ?

Cafe Rampa hadde som tidligere uteservering med passende musikk, noe som trekker folk.

Amcar Norway Cruise Verdal 19juli 2015


20

AMCAR feirer iår 40års jubileum, å i den anledning har de slått på stortromma, å kjører en landsdekkende Cruise Tour med 2 amerikanske lastebiler pakket med stasj og 4 showbiler. 19juli var turen kommet til Verdal, eneste stoppested i Nord-Trøndelag. De arrangerte dette i samarbeid med Amcar Verdal, som fikk skryt for dette arrangementet. Været var meldt bra, å det var det i begynnelsen, men neida, regnet måtte komme allikevel.

Men uansett, over 130 biler var på plass, å masse folk, så dette ble virkelig bra.

Hot August Night City Syd Trondheim 9august 2015


21

Årets siste del av Hot August Night’s i Trondheim avsluttes hvert år med en gedigen utstilling på City Syd Tiller Trondheim, som arrangeres av American Car Club Trondheim med hjelp fra Amcar Norge.

Dagen begynte med vanlig trøndervær, regn, men gikk heldigvis over å ble en flott dag, kanskje det beste treffet her sålangt? Det stoppet aldri å komme bilder, stappfullt var det. Mange tok også turen i forbindelse med slutten på Amcar’s 40årsjubileums Cruise Tour som endte her. langt over 1000 biler møtte opp til denne flotte dag her.

Helsingborg/Vallåkra Cruising 14-15august 2015


22

Hvert år, under Vallåkraträffen i midten av august måned, så er gatene i Helsingborg og Vallåkra sentrum proppfulle av folk å biler som cruiser til langt på natt. De skuelystne er alt fra veldig ung, til gammel. Så dette er virkelig noe for alle og enhver. Mye forskjellig av biler å se, amcars, europeiske ++. Masse i raggerstuk, endel i stance å originalstuk. Husk også å sjekke ut del 2 og del 3 fra selve Vallåkraträffen som byr på mye lekkert.

Vallåkraträffen Lørdag 15august 2015


23

Så var det lørdag, å tid for en tur til Vallåkraträffen, der det nå på lørdager er veteranbiler, hotrods, å veteranlastebiler å se. Også endel andre biler er på plass på lørdag. Vi var der sist i 2013, ikke i 2014 noe som egentlig var greit, iogmed at 2014 regnet bort.

Så i 2015 var det fint å være tilbake her, for dette er virkelig noe en må få med seg.

Iår som ifjor, hadde de en hotrod konkurranse, å bra mange hotrods hadde møtt opp på denne flotte dag i Skåne.

Vallåkraträffen Søndag 16august 2015


24

Etter å ikke ha vært her i 2014, var det godt å være tilbake her iår, nå er det søndag, å tid for helgens beste dag.

Litt overskyet, men noe som egentlig var godt. Noen få regnbyger kom det, men det ble heldigvis bare med det.

Søndag er selve treffdagen for biler, å her var det virkelig mye flott å se, av det meste av bilmerker.

Over 100 pokaler sto klare til å bli delt ut til verdige vinnere på slutten av dagen, deriblant de største pokalene Best in Show og Årets Häftigaste Volvo 2015.

Best In Show gikk til Team Frozen med sin Bmw E46 cab i Frost tema.

Og Sveriges Häftigaste Volvo 2015 gikk til Anders Franzen med hans ombygde Volvo Amazon herregårdsvogn.

Classic Car Show Trondheim 5september 2015


25

Bjarne Reistad å Hans Hallbauer bestemte seg for å få igang en messe med klassiske biler og motorsykler, som fikk navnet Classic Car Show Trondheim. Bilene her var håndplukket av de, å her fantes det litt av vært, eksotiske italienere, tyske klassikere, engelske sportsbiler,japanske biler, kjente svenske biler og en blanding amerikansk.

4haller ble fyllt til randen til det som gikk, over 200 kjøretøy befant seg inne i Trondheim Spektrum, den største bilmessen her noensinne. De hadde jo selvsagt hjelp fra andre, og sponsorer, men uansett det arbeidet Bjarne og Hans har hatt her, er bare sykt bra. Dette har de virkelig planlagt godt på forhånd.

Alle haller var også teppelagt, med grå tepper der bilene sto, å røde løpere der publikum går, dette for å slippe å få speilbilder på bilene fra golvet, noe som gjorde seg bra for slike som oss som tar bilder, men også for de som ser på alle bilene. Denne messa ble virkelig i en klasse for seg, som vi regner med også blir flere ganger?

En stor takk rettes til Bjarne Reistad og Hans Hallbauer, og deres hjelpere for å få dette til.

 

Oslo Motor Show Lørdag 24oktober 2015


26

Da er årets treffsesong over, å det ble det en ekstremt bra avslutning på under årets Oslo Motor Show på Norges Varemesse i Lillestrøm helgen 23-25oktober.

Iår var alt av haller brukt, noe som gjorde at det ble 36 000 kvadrat med plass til alt innen motor.

Hall A med barneaktiviteter, Hall B inneholdt Amcar’s Motorama, Hall C streetcars og slikt, Hall D amcars og mc, og Hall E som inneholdt masse heftige showtrucks.

Masse supercars til langt over millionen fantes også her, noen av de er aldri blitt vist i Norge tidligere, så var du ikke her, gikk du virkelig glipp av noe stort.

Også Mike Lavallee, Killer Paint, kjent fra serier som Overhaulin var også her iår, å motivlakkerte under helgen.

Petter Solberg kjørte rallyshow utendørs, + flere av hans tidligere biler sto i Teng Tools sin stand, sammen med en hel vegg med historikk.

Sjekk også ut Del2 fra søndagen.

 

Oslo Motor Show Søndag 25oktober 2015


27

Lørdagen på årets Oslo Motor Show ble helt sykt, 20500 personer var innom dørene på bare en dag, tilsammen 40100 personer besøkte årets utgave av messa, som ble ny rekord.

Søndagen ble litt roligere, enda den med over 12000 personer.

Fikk også med oss hele premieutdelingen iår, noe du kan se helt nederst på bildene.

Scandinavian Truck Trophy 2015 gikk også iår til Berthon Jönsson, og hans flotte Scania «Hot Rod».

Skandinavias Flotteste bil 2015 gikk til Norge, og den fikk Nils Erik Wenaas med sin flotte Chevrolet Camaro COPO.

Vi tok også en titt på det som foregikk utenfor hallene, med både biler, supermotard sykler, og crosscarter.

Nå er det bare å glede seg til neste års utgave.