16august - Vallåkraträffen Søndag

Vallåkraträffen Søndag 16august 2015

Etter å ikke ha vært her i 2014, var det godt å være tilbake her iår, nå er det søndag, å tid for helgens beste dag.

Litt overskyet, men noe som egentlig var godt. Noen få regnbyger kom det, men det ble heldigvis bare med det.

Søndag er selve treffdagen for biler, å her var det virkelig mye flott å se, av det meste av bilmerker.

Over 100 pokaler sto klare til å bli delt ut til verdige vinnere på slutten av dagen, deriblant de største pokalene Best in Show og Årets Häftigaste Volvo 2015.

Best In Show gikk til Team Frozen med sin Bmw E46 cab i Frost tema.

Og Sveriges Häftigaste Volvo 2015 gikk til Anders Franzen med hans ombygde Volvo Amazon herregårdsvogn.

 

 

22august 2015. Thomas S

Team Frozen, bestående av Kristian Ek og Nicklas Sahlin har bygget denne kule Frost inspirerte Bmw caben, som de drar rundt med på forskjellige arrangementer å samler inn penger for barnekreften. Flott tiltak. Bilen ser utrolig bra ut også. Den fikk også Best In Show og 1plass i Bmw klassen.

Anders Franzen's Volvo Amazon herregårdsvogn, heftig ombygd, som resulterte i å få den store tittelen Sveriges Häftigaste Volvo 2015 og 1plass i klassen Volvo Retrolook/ommbygda. Bilen er ombygd til 2dørs, breddet, forlenget høyde på front og bakdel. Bilen har luftfjæring, og 20" Weds Kränze Vishunu felger. Bak felgene er det bremser hentet fra S60R. Interiør er ombygd fra V70, og også motor fra V70 diesel (D5252T)

Kenneth Kristensen, Danmark, vant tittelen Danmarks Flotteste Bil på DHB iår, å den var selvfølgelig på plass her. Volkswagen Typ1 "Herbie". Den fikk 1plass i Vw luftkylda.

Lukas Koos har bygget enda en showbil. Denne gang var det i Robocop utførende, med masse detaljer fra filmene. Bilen har et breddekit, egenbygd vinge, lysbjelke. Felgene er Zito Abyss. Bilen fikk 1plass i klassen Bästa asiatiska bil. Han var også der med 2 andre biler, deriblant Bond bilen, og en Mitsubishi Eclipse cab.

Resten av bildene finner du her:

Copyright © 2016 TSfotos.com