21juni - Cars & Coffe Lade Trondheim

Cars & Coffe Lade Trondheim 21juni 2015

Cars & Coffe Asker og Bærum mente de skulle få til Norges største Cars & Coffe treff på søndag 21juni, selvfølgelig måtte Bjarne Reistad & Co følge på, å fikset rekordpåmelding, å ikke nok med det, rekordoppmøte ble det også. Helt rått at det går an å samle så mye bil, i alle sjangre (europeere, japser, amerikanere, italienere++) på så kort varsel som det var her. Ikke alle bilene er med her, men vi dukker opp på senere Cars & Coffe treff også.

23juni 2015. Thomas S

1969 modell Jaguar FHC, disse er sjeldne. Vil du se mere klassiske biler? Da kan du ta turen til Trondheim i september, på Classic Car Show trondheim i Trondheim Spektrum, datoen er 5-6september. Mere info om dette finner du på nettsiden deres her.

1 av 5 Lamborghini'er som var på plass, denne er en 2004 modell Lamborghini Gallardo i en lekker gul farge.

Denne Audi A4 Allroad Quattro er noe utenom det vanlige, disse er jo normalt høy for å ta seg enkelt frem. Her er fjærer og dempere byttet ut med luftputer, og Rohana RC7 i 11x20" rundtom.

Automote Import er godt kjent for sine gromme Bmw bygg, men nå har de bygd en noe annerledes bil, nemlig en Ferrari F430 med diverse gromt stæsj og brede Forgiato felger som måler hele 14x21" bak.

2010 modell Ford Focus RS i en ganske så opplysende knall grønn farge.

Stort oppmøte også av motorsykler, denne var herlig.

Resten av bildene finner du her:

Copyright © 2016 TSfotos.com