24mai - Early Summer Meet 2015

Early Summer Meet 2015

24mai

Det ble også iår treff i regi av Amcar Verdal i pinsehelgen, været visste seg ikke fra sin beste side akkurat fredag å lørdag, men heldigvis snudde dette til søndag til utstillingsdagen, da ble det vindstille og solglimt. Masse flott amerikansk, italiensk og europeiske kjøretøy var samlet her. Her er det bilder fra kun søndag, men det skjer noe hele helga når disse gutta arrangerer treff.

25 Mai 2015. Thomas S

Roger Jønsson's 1967 Pontiac Grand Prix har fått en total overhaling siden ifjor, her er det gjort utrolig mye jobb, å sjekk bare hvor flott det ble. Blå farge ifra Audi, og Revolution Thrust Polish felger.

En 1992 modell Lamborghini Diablo fant man også her, bilen huser en V12maskin, noe som utgjør 492hk. Bilen bæres av Leon Hardiritt Superstar felger.

Runar Isaksen har bygget denne flotte Chevrolet Camaro fra 1967. Her er det lagt ned mange timer med arbeid. En moderne LS3 6,2liters motor er satt inn, Tremec T56 Magnum 6trinns girboks, Wilwood bremser, luftfjæring og Rushforth felger i 18" foran, og 19" bak. Denne bilen dro med seg Beste Amcar og Peoples Choice prisene.

Nå er Ford Y'en til Roger Backlund så å si ferdig, denne trakk mye oppmerksomhet med alle de tøffe detaljene bilen har. Det som gjenstår nå er å få skiltene på den, så er den klar for flere treff i sommer. Denne må du sjekke ut.

Denne strøkne Opel Manta GT/E 1983 modell, som hører hjemme i Frøya, tok tittelen Beste Europeisk. Den hadde matchende omsydd interiør med sort skinn, og røde sømmer på det meste. Og ruller på hvite Azev felger.

En flott original Chevrolet Corvette C4.

Resten av bildene finner du her:

Copyright © 2016 TSfotos.com