24oktober - Oslo Motor Show Del1 Lørdag

Oslo Motor Show

Lørdag 24oktober 2015

Da er årets treffsesong over, å det ble det en ekstremt bra avslutning på under årets Oslo Motor Show på Norges Varemesse i Lillestrøm helgen 23-25oktober.

Iår var alt av haller brukt, noe som gjorde at det ble 36 000 kvadrat med plass til alt innen motor.

Hall A med barneaktiviteter, Hall B inneholdt Amcar's Motorama, Hall C streetcars og slikt, Hall D amcars og mc, og Hall E som inneholdt masse heftige showtrucks.

Masse supercars til langt over millionen fantes også her, noen av de er aldri blitt vist i Norge tidligere, så var du ikke her, gikk du virkelig glipp av noe stort.

Også Mike Lavallee, Killer Paint, kjent fra serier som Overhaulin var også her iår, å motivlakkerte under helgen.

Petter Solberg kjørte rallyshow utendørs, + flere av hans tidligere biler sto i Teng Tools sin stand, sammen med en hel vegg med historikk.

Sjekk også ut Del2 fra søndagen.

 

 

28oktober 2015. Thomas S

Elsa og Anna (Elsa til høyre) var å finne i Hall C ved Kristian Ek's flotte BMW E46 330 cab som er bygd med Frost tema. Filmen Frost er jo i skuddet nå, så dette var virkelig noe ungene som var her likte.

Blant alle supercars som var på plass her, var denne Ferrari Laferrari, som ble vist for første gang i Norge denne helgen. Dette er en helt spesiell bil, som kun folk som ble kontaktet av Ferrari kunne få fingrene i. Den koster også deretter. I norske penger koster den ca 30 millioner kroner. Den har hybrid drivlinje, 963hestekrefter, toppfart på 350km/t og 0-200km/t på 7sekunder.

Steven Järudd's ganske så spesielle "Dodge Coronet". Bare skallet på denne er en Dodge Coronet 1968modell, som er flyttet over på en nyere Dodge Charger SRT 8 2007 modell. Resultatet er bare helt rått. Moderne bil, med klassisk utseende. Interiøret bærer også preg på Charger understellet.

Urban Tolvinger har bygget denne flotte "Stardust" motorsykkelen, dette er hans første bygge, å sikkert ikke den siste? Vanvittig rå er den iallefall.

Den har motivlakk med 50talls ikoner. Wicked Paint har lakkert motivene. Sykkelen fikk Peoples Choice MC på søndag, velfortjent får en si.

Lambodører var inn for noen år tilbake, det endte med at det til slutt ble for harry. Noe denne herren har trosset, resultatet på denne Volkswagen Polo er jo bare lekkert. Daniel Papenzin fra Cölpin (Tyskland) har bygget den. Å det endte med Juryens Valg Streetcar og Beste Innredning Streetcar på søndagens premieutdeling.

Resten av bildene finner du her:

Copyright © 2016 TSfotos.com