5september - Classic Car Show Trondheim

NB! Ønskes bilder tilsendt? Bare ta kontakt på mail, det kommer du til om du går inn på KONTAKT. Eller ta kontakt på Facebook siden vår.

Classic Car Show Trondheim

5september 2015

Bjarne Reistad å Hans Hallbauer bestemte seg for å få igang en messe med klassiske biler og motorsykler, som fikk navnet Classic Car Show Trondheim. Bilene her var håndplukket av de, å her fantes det litt av vært, eksotiske italienere, tyske klassikere, engelske sportsbiler,japanske biler, kjente svenske biler og en blanding amerikansk.

4haller ble fyllt til randen til det som gikk, over 200 kjøretøy befant seg inne i Trondheim Spektrum, den største bilmessen her noensinne. De hadde jo selvsagt hjelp fra andre, og sponsorer, men uansett det arbeidet Bjarne og Hans har hatt her, er bare sykt bra. Dette har de virkelig planlagt godt på forhånd.

Alle haller var også teppelagt, med grå tepper der bilene sto, å røde løpere der publikum går, dette for å slippe å få speilbilder på bilene fra golvet, noe som gjorde seg bra for slike som oss som tar bilder, men også for de som ser på alle bilene. Denne messa ble virkelig i en klasse for seg, som vi regner med også blir flere ganger?

En stor takk rettes til Bjarne Reistad og Hans Hallbauer, og deres hjelpere for å få dette til.

 

 

7september 2015. Thomas S

Harald Skjøldt eier verdens fineste Lamborghini, dette er en 1969 Lamborghini Miura, som tidligere er eid av selveste Frank Sinatra. Denne ble bestilt ny av Sinatra, med metallic lakk, innvendig har bilen villsvins skinn, og oransje langhårete tepper i gulv. Bilen er oppusset etter at Skjøldt fikk tak i denne bilen. Virkelig en flott perle.

1968 modell Opel Commodore A Coupe, eid av Bjarte Nordnes fra Førde. Dette menes å være en av verdens flotteste Commodore A. Den er oppusset til originalstand.

2 av mange motorsykler på plass. Venstre: I utgangspunktet en Ural tourist 650ccm 1993modell ombygd på 5måneder. Back Street Bike, denne vant på Trondheim Bike Show 2015. Høyre: Suzuki Savage LS 650ccm 1193modell "Cafe Racer". Denne er bygd på 6måneder, å vant på Trondheim Bike Show 2014 og på Oslo Motor Show 2014. Jan Johansen er eier av begge disse motorsyklene.

2stk Ford GT40 på plass. Willy Bergsnes fra Romsdalen eier den nærmeste replikaen i race Gulf dekor. Disse ble bygd fra 1964-1969 å er godt kjent i forbindelse med LeMans billøp. GT står for Grand Touring og 40 som representerer bilens høyde på 40inches (1,02m målt på frontruta). 107 Ford GT40 er produsert.

Resten av bildene finner du her:

Copyright © 2016 TSfotos.com